Op zoek naar de Persoonlijke Stijl van beiden partners samen, bij ontwerpen is veel vraag naar unieke trouwringen, waarbij beide partners symbolisch in het ontwerp tot hun recht komen.


TRAJECT

Het ontwerpen is een traject, waar genoeg tijd voor genomen dient te worden. Op zoek gaan naar die unieke combi of twee-eenheid vraagt geduld, met bijzondere resultaten. Drie maanden vooraf wordt op prijs gesteld en komt het resultaat ten goede. Maak dus snel een afspraak.

UNIEK

Een traject dat we samen inslaan. Op zoek naar vormen en een bepaalde symboliek waarin beide partners zich uiteindelijk zullen herkennen, Welke onder mijn begeleiding tot verrassende resultaten leidt. Heeft u zelf ontwerp, dan werken we die samen uit of we gaan ernaar op zoek. De Symboliek is daarbij bepalend.

MATERIAAL

De materialen waar ik mee werk is geel- of wit goud(met Palladium) en zilver. Ander materiaal in overleg. Edelstenen als bv Diamant(= Grieks Adamas = onoverwinnelijke) of Saffier zijn hard genoeg om in een ring verwerkt te worden en benadrukken daarmee het kenmerk van het huwelijk.

ZONDER EIND OF BEGIN
  • Het ontwerp zal ook de slijtage-slag van het leven moeten doorstaan en op deze wijze zijn symbool als ‘zonder eind of begin’ waar maken.
HERONTWERPEN
  • Het herontwerpen van Trouwringen blijkt soms een pijnlijk maar ook vaak verwerkend traject, waarbij emoties en de nieuwe situatie symbolisch in een ontwerp vorm kunnen krijgen, zonder belangrijke details te verliezen. Niet in een winkel, maar persoonlijk in een veilige huiselijke en vooral vertrouwelijke sfeer.